آموزش آشپزی:آموزش 4 مدل ناگت که نمیدانید
آشپزی آسان با یامی کوک
آموزش آشپزی ناگت،غذایی نوظهور و خوشمزه که به صورت نیمه آماده در فروشگاه ها و سوپر مارکت ها به فروش می رسد. این غذای خوشمزه به صورت پایه معمولا از گوشت مرغ درست می شود که البته تهیه آن به صورت خانگی دستورهای مختلفی دا رد انواع طرز تهیه ناگت با گوشت،سیب زمینی، میگو و حتی ناگت گیاهی که گیاه خوران نیز به راحتی میل کرده و لذت ببرند در هر صورت ناگت غذایی ایده ال برای کسانی است که شاغلند یا حوصله اشپزی ندارند با سایت یامی کوک همراه باشید تا این دستورهای غذایی ر ا با شما در میان بگذاریم
ناگت سبزیجات
ناگت سبزیجات یا ناگت گیاهی ناگتی مناسب با ذائقه گیاهخوران می باشد که از سبزیجات تازه و درجه یک تهیه می شود و میتواند گزینه مناسبی برای جایگزینی ناگت مرغ باشد. فواید و اهمیت مصرف سبزیجات بر هیچ کس پوشیده نیست و این روزها با تنوع زیاد در سبزیجات می توانید در آشپزی به شکل های مختلف از آن ها استفاده کنید تا تغذیه سالم تر و مقوی تر داشته باشید.
این نکته را به یاد داشته باشید گیاه خوارن و وگان ها که غذاهای محدودی دارند می توانند از این ناگت سبزیجات استفاده کنند زیرا آنها در طول رژیم غذایی خود استفاده از گوشت و مرغ برای آن ها ممنوع است و سعی می کنند آسیب کمتری به اکو سیستم وارد کنند ولی باید با خوردن یک سری سبزیجات جایگزین ویتامین های مخلتفی را به بدن خود برسانند تا در سلامت بمانند. با یامی کوک همراه باشید.
برای خرید مجموعه آموزش آشپزی یامی کوک اینجا کلیک کنید
مواد لازم برای تهیه ناگت سبزیجات ساده
- سیب زمینی ۴ عدد
- گل کلم ۱ پیمانه
- لوبیا سبز ۱/۲ پیمانه
- هویج ۱/۲ پیمانه
- نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه
- ذرت شیرین ۱/۲ پیمانه
- آرد برنج ۱/۴ پیمانه
- پودر نان سوخاری ۱/۳ پیمانه
- نمک ۲ ق چای خوری
- فلفل چیلی ۱ ق چای خوری
- پودر دارچین ۱ ق چای خوری
- پوره سیر و زنجبیل ۱ ق چای خوری
- آویشن نصف ق چای خوری
- پنیر پیتزا ۱/۴ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- پودر سوخاری ۱ پیمانه
طرز تهیه ناگت سبزیجات ساده و رژیمی
مرحله 1
سیب زمینی ها را شسته و آبپز کنید برای این کار سیب زمینی را به همراه کمی نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار داده تا آبپز شود و بعد از نرم شدن آنها پوستش را جدا کنید و بگذارید تا خنک شود سپس سیب زمینی ها را پوره کنید.
مرحله 2
در حینی که سیب زمینی در حال پخته شدن است سبزیجات دیگر را بخار پز کنید برای این کار داخل قابلمه مقدار مناسبی آب ریخته و یک سبد بالای قابلمه قرار دهید به طوری که بخار آب با سبد ارتباط نداشته باشد سپس گل کلم خرد شده و را به همراه نخود فرنگی و ذرت و هویج خرد شده و لوبیا سبز خرد شده داخل سبد ریخته و اجازه دهید با بخار آب بخارپز شود.
مرحله 3
در این مرحله سیب زمینی پوره شده را به همراه تمام سبزیجات بخارپز شده داخل غذاساز بریزید و به آن یک سوم پیمانه پودر سوخاری، نمک و پوره سیر و زنجبیل و دارچین و آویشن و پنیر پیتزا و دو قاشق چایخوری نمک و آرد برنج و فلفل چیلی را اضافه کرده خوب مخلوط کنید تا مواد به خوبی یکدست شوند اگر غذاساز ندارید می توانید سبزیجات را بعد از بخارپز شدن با چاقو ریز کنید.
مرحله 4
حالا دست خود را چرب کنید و از خمیر ناگت بردارید و اگر قالب مخصوص یا کاتر دارید به آن شکل بدهید سپس تخم مرغ را به همراه یک دوم قاشق چایخوری نمک بزنید و به خوبی همبزنید تا از لختگی خارج شود و بعد پودر سوخاری را داخل یک کاسه دیگر بریزید و هر ناگت سبزیجات را ابتدا در تخم مرع و بعد در پودر سوخاری بغلطانید سپس داخل روغن داغ سرخ کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه ناگت سبزیحات
- می توانید ناگت ها را در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید ولی روش سرخ کردن طعم بهتری به ناگت می دهد.
- می توانید از زنجبیل تازه یا پودری استفاده کنید.
- سیب زمینی حتما خنک شده باشد سپس پوره کنید زیرا باعث وا رفتن ناگت می شود.
ناگت سیب زمینی
آموزش آشپزی :ناگت سیب زمینی یکی از انواع ناگت های لذید و پرطرفداراست ، این غذای خوشمزه شباهت های زیادی به کوکو سیب زمینی دارد البته در طریقه پخت و مواد کمی متفاوت است.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گذاشتیم می توانید برای ۴ نفر ناگت سیب زمینی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری ناگت سیب زمینی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با یامی کوک همراه باشید
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- سیب زمینی 4 عدد
- پیاز 1 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- روغن مایع به مقدار لازم
- آرد سفید 4 قاشق غذا خوری
- ارد سوخاری 4 قاشق غذا خوری
- زردچوبه،فلفل سیاه،نمک به میزان لازم
طرز تهیه ناگت سیب زمینی
مرحله 1
سیب زمینی ها را شسته و سپس داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا چهار انگشت روی سیب زمینی ها آب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.
مرحله 2
پیاز را پوست گر فته و آبکشی می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن به میزان مناسب می ریزیم و حرارت را کم می کنیم تا داغ شود و پیاز را در آن تفت می دهیم تا سبک و طلایی رنگ شود،بعد کمی زردچوبه،فلفل،نمک روی پیاز می پاشیم
مرحله 3
پیاز ها را همچنان تفت می دهیم و گوشت چرخ کرده را نیز اضافه می کنیم و تا جایی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود.زیر شعله را خاموش می کنیم و همچنان تفت می دهیم چون تابه هنوز داغ است و اگر رهایش کنیم ممکن است گوشت ما بسوزد.
مرحله 4
پس از آبپز شدن سیب زمینی ها صبر می کنیم تا سرد شوند و آن وقت پوست آن ها گرفته و با گوشتکوب له می کنیم و مواد تابه را به سیب زمینی اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا یکدست شوند.
مرحله 5
مواد ناگت را به اندازه های دلخواه مان قالب می زنیم و روی سینی پلاستیک پهن می کنیم و ناگت های قالب زده را روی آن می چینیم و به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار می دهیم. در تابه ای کوچک با قطر زیاد روغن می ریزیم به مقداری که ناگت ها در آن شناور باشند و حرارت را کم می کنیم تا به مرور زمان داغ شود.
مرحله 6
ناگت ها را از فریزر خارج می کنیم و تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و هم می زنیم.ابتدا ناگت را در آرد سفید می غلتانیم و بعد به تخم مرغ آغشته می کنیم و در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و در روغن داغ شده قرار می دهیم.حرارت همچنان باید کم باشد تا ناگت ها مغز پخت و سرخ شوند. همگی ناگت های سرخ شده را در دیس میچینیم و با سس قرمز سرو می کنیم.نوش جان
ناگت گوشت خوشمزه و لذیذ
آموزش آشپزی :یکی از انواع ناگت های خوشمزه در جهان می باشد که طرفداران خاص خودش را دارد. این غذای خوشمزه شباهت زیادی به کتلت گوشت یا همان شامی کباب ما ایرانی ها دارد ، تنها تفاوتش این است که به صورت سوخاری طبخ می شود. با یامی کوک همراه باشید
مواد لازم
پیاز بزرگ 1 عدد |
پنیر پیتزا100 گرم |
پودر سیر به مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده 500 گرم |
آرد سوخاری به مقدار لازم |
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم |
طرز تهیه ناگت گوشت
مرحله 1
ابتدا پیاز را پوست گرفته و می شوییم و آب آن را کاملا می گیریم و گوشت را به آن اضافه می کنیم و خوب ورز میدهیم و نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه و پودر سیر را روی مواد ریخته و مخلوط می کنیم. در ادامه پنیر پیتزا را نیز اضافه می کنیم
مرحله 2
در این مرحله مواد را خوب ورز می دهیم و مواد را در چرخ گوشت یا غذا ساز می ریزیم تا به خوبی منسجم شوند. دقت کنید خیلی چرخ نکنید تا مواد از بین برود و له شود.
مرحله 3
آرد سوخاری را در بشقابی می ریزیم و در تابه ای کوچک و عمیق روغن به اندازه ای می ریزیم
که ناگت ها در آن شناور بشوند و حرارت را کم می کنیم تا به مرور زمان داغ شود،سپس مقداری از مواد به اندازه یک فلافل بر می داریم و با کف دو دست گرد می کنیم و در آرد می غلتانیم و در بشقابی قرار می دهیم
مرحله 4
تمامی ناگت ها را به همین شکل آماده می کنیم. با یک عدد خلال تا وسط هر کدام از ناگت ها یک سوراخ ایجاد کرده تا به طور کامل مغز پخت شوند. شما می توانید برای فرم دادن ناگت ها از قالب فلافل نیز استفاده کنید
مرحله 5.
ناگت های آماده شده را در روغن قرار می دهیم و دقت می کنبم حرارت همچنان باید کم باشد تا ناگت ها مغز پخت شوند.آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.ناگت های سرخ شده را در دیس می چینیم و با سس و نان نوش جان کنید
ناگت میگو
یکی از انواع غذاهای حاضری و بسیار خوشمزه است که علاوه بر ظاهر خوب طعم لذیذی هم دارد همچنین به یاد داشته باشید میگو برای بدن نیز بسیار مفید است. کسانی که میگو را به خاطر ظاهرش نمی خورند می توانند از این غذای خوشمزه استفاده کنند. با یامی کوک همراه باشید
مواد لازم
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه | ۲ حبه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
آرد سوخاری | ۱.۵ پیمانه |
میگو پاک کرده | ۳۰۰ گرم |
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
زنجبیل تازه ، پودر گشنیز و زیره | به مقدار لازم |
طرز تهیه ناگت میگو
مرحله 1
ابتدا پوست سیرها را می گیریم و می شوییم و داخل مخلوط کن می ریزیم و میگو و زنجبیل پوست گرفته شده را نیز به سیر اضافه کرده و همگی را مخلوط می کنیم در صورت دلخواه می توانید از چرخ گوشت یا غذا ساز نیز استفاده کنید و یا حتی آنها را ساطوری کنید
مرحله 2
در این مرحله نصف لیوان از آرد سوخاری را کم کم اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا کاملا مواد یکدستی داشته باشیم. در مرحله بعد روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و آنرا به مدت ۱ ساعت در یخچال گذاشته تا مواد ناگت در یخچال استراحت کند.
مرحله 3
پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم و در قابلمه کوچک با عمق زیاد روغن می ریزیم. به میزانی روغن می ریزیم که ناگت ها در آن شناور باشند و روی حرارت کم میگذاریم و صبر می کنیم تا آرام داغ شود این کار باعث مغز پخت شدن ناگت ها می شود
مرحله 3
تا روغن داغ شود ناگت ها را آماده می کنیم به میزان تقریبا به اندازه یک فلافل بر می داریم از مواد ناگت و با کف دست ها گرد می کنیم و سپس تخت کرده و مقداری پنیر پیتزا وسط آن می ریزیم و ناگت را جمع می کنیم تا به شکل یک توپ شود. به هر مدلی که دوست داشته باشید می توانید ناگت ها را آماده کنید
مرحله 4
۱ لیوان آرد سوخاری باقی مانده را در کاسه ای می ریزیم و قلمو آشپزخانه را داخل کمی روغن مایع می زنیم و به صورت سطحی روی ناگت ها می کشیم.سپس در آرد می غلتانیم و در روغن داغ شده می اندازیم تا سرخ شوند تا آخر این کار را انجام می دهیم تا ناگت ها همگی سرخ شوند. ناگت های سرخ شده را در ظرف می چینیم و با سس کچاب سرو می کنیم. نوش جان
دیدگاهتان را بنویسید