به نظرت غذای روح مثل غذای جسم مهمه؟ به نظرم خیلی مهمتره؛ چون وقتایی که ناراحتی و غصه داری کلا دیگه برات مهم نیست چی میخوری!! یا از اشتها میری یا اونقدر میخوری که خسته بشی.
نظر شخصی من اینه که اگه حال روحیت خوب باشه، نون و پنیر اندازهی کباب شیشلیگ بهت مزه میده و برعکسش اگرم با حال روحی بد کباب بخوری انگار که زهرمار خوردی!! چیزایی که بلدم باعث شده نه تنها حال زندگیم عوض بشه، بلکه دلیل کلی از مشکلاتم رو بفهمم و بتونم حلشون کنم.
پس اگر تو هم دوست داری که حال و هوای خونهات بوی عشق بده, به کانالم یه سر بزن.
هدیه اولین خرید
با عضویت در خبرنامهی یامی
صدهزار تومان خریدت رو مهمون ما باش !
کافیه شماره موبایل و ایملیت رو وارد کنی تا کد تخفیف واست ارسال بشه
محبوبه خانی - سرآشپز ملل
دربارهی من
👈با سر آشپز يامی كوك آشنا شويد
محبوبه خانی متولد سال ۱۳۵۹ در تهران زندگی میکنم .
در ١٨ سالگی به خاطر ناراحتی قلبی مادرم با آشپزی آشنا شدم ( غذای رژيمی و ساده درست میکردم )
خيلی وارد نبودم اما از عهده ی كار بر اومدم . رفته رفته طعمها و مزه های غذاها را تجربه و تمرین كردم .
تا اينكه ازدواج كردم و ذوق هنريم هم شكوفا شد
زندگيم رنگ و لعاب بيشتری گرفت ( البته شکمو بودن و ایرادی نبودن همسری کمکم کرد).
اون موقع فقط كتاب بود و چند تا برنامه ی آشپزی تلويزيون كه خيلياشو مينوشتم و امتحان ميكردم .
آشپزی رو ادامه دادم مثل خيليا كه هر چيزيو راجب به غذاها ميپرسنو و تجربه ميكنن
فكركردم واسه خودم استادی شدم و البته كه توی فاميل و دوستان بنام بودم بسکه همه چیو امتحان میکردم
گذشت و گذشت تا تصمیم گرفتم دنبال علاقم برمو واسه خودم استادی بشم و چند تا غذای جديد هم ياد بگيرم .
اما از اولين روزی كه پامو گذاشتم تو کلاس ، ديدم ای دل غافل ، چقدر از آشپزي تخصصی و حرفه ای فاصله دارم
اولش تو ذوقم خورد اما بعد با علاقه ی بيشتر كلاسها رو گذروندم .
بعضی روزا به صورت فشرده كلاس رفتم . از ۷ صبح راه میوفتادم و ۸ شب ، هلاک میرسیدم خونه !!
خيلی خسته ميشدم اما برام خيلی ارزش داشت چون واقعا تشنه یادگیری بودم .
داستان من محبوبه خانی
تا اينكه یه روز اومدم اينستا ، پيجای آشپزیو دیدم .
از ديدن رسپيهای اشتباه و تجربه های كپی شده نادرست کلی ناراحت شدم !!!!!
مخصوصا بعضی از پيجهای بزرگي كه بدون كمترين اطلاعات آشپزی ، كلي دستور غذا ياد ميدادن
خلاصه اين شد كه تصميم گرفتم سهم كوچكی در سلامت و شادی و آموزش درست آشپزی رو تو خانواده ها داشته باشم و هر آنچه را كه بلدم و خالصانه یاد بدم .
پیجمو که راه انداختم بعد از تقریبا دوسال ، پیجم بسته شد.
روزی که متخصص و مشاورم گفت؛ غیر ممکنه بشه پیجت رو دوباره فعال کنی .قلبم شکست. آخه کلی زحمتشو کشیده بودم و همش یهو مثه زلزله با خاک یکسان شد . دوهفته ای طول کشید که خودمو راضی کنم تا از صفر شروع کنم فقط و فقط به خاطر علاقم و اینکه ثابت کنم قوی هستمو میتونم . تموم ویدیوهامو از گالریم ریمو کردم و از خدا خواستم کمکم کنه مثه همیشه ، آخه من هر چی دارم از نگاه خودشه
10% تخفیف ویژهی عضویت
آموزشهای آشپزی، نکات مهم، رژیمهای لاغری و دانستنیهایی که نمیدانید!
مقالات یامی کوک را دنبال کنید – دنیای آشپزی یامی کوک
آموزش آشپزی انواع برگر و 5 روش پخت آن
بهترینها را برای شما آرزومندم.
یامی کوک yummycook.IR یک بلاگ شخصی در راستای آموزش آشپزی و دنیای غذا و رژیمهای غذایی میباشد که در آن به آموزش آشپزی آسان تا غذاهای ملل و رستورانی پرداختهایم.