آموزش آشپزی 2نوع فینگر فود
فینگر فود ها جزو غذاهای اصلی می باشد که از آن ها بیشتر در مهمانی ها و جشن ها استفاده می شود.فینگر فود ها غذاهایی هستند که به اندازه یک لقمه هستند و درست کردن آن ها نیز بسیار راحت است.از فینگر فود ها به عنوان دورچین غذاها نیز استفاده می شود.در ادامه مطالب به آموزش آشپزی انواع فینگر فود می پردازیم.
1-آموزش آشپزی انواع فینگر فود با مرغ:
در اینجا دستور پخت انواع فینگر فود بامرغ را داریم . برای درست کردن فینگر فود با مرغ بهتر از سینه مرغ استفاده کنیم. سینه مرغ علاوه بر پروتئینی که دارد کالری زیادی نیز ندارد. در اینجا دستور پخت انواع فینگر فود با مرغ را داریم.
1-طرز تهیه فینگر فود توپک مرغ و پنیر سوخاری
مواد مورد نیاز برای تهیه فینگر فود توپک مرغ و پنیر سوخاری:
- سینه مرغ متوسط: ۱ عدد
- ران مرغ متوسط: ۱ عدد
- آرد سفید: یک پیمانه
- پودر سوخاری: یک پیمانه
- تخممرغ: ۲ عدد
- روغن مایع: یک پیمانه
- جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر سفید: یک قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: یک پیمانه
- آرد ذرت: یک قاشق غذاخوری
- کنجد: یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، آویشن و تخم گشنیز: به مقدار لازم
ابتدا سینه و ران مرغ را با چرخ گوشت چرخ می کنیم. بعد از اینکه مرغ ها به خوبی چرخ شدند مواد را داخل ظرف مناسب ریخته و ادویه های مورد نیاز را به مرغ اضافه می کنیم و بعد از آن به خوبی آن را مخلوط کرده و ورز می دهیم تا مواد به خوبی خرد یکدیگر بروند.ترکیب مرغ های چرخ شده به همراه ادویه ها را درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را ببندد..
در ظرفی دیگر پنیر خامه ای را با پنیر پیتزا و جعفری های خرد شده را با هم مخلوط کرده و بعد از ترکیب آنها را به صورت گرد در می آوریم.بعد از آنکه تمامی مواد را به شکل توپک های کوچک در آوردیم آنها را درون یخچال می گذاریم.
بعد از آن مرغ را از یخچال در می آوریم و کمی از آن را کف دست خود گذاشته و مقداری پنیر پیتزا وسط مرغ می گذاریم و آن را می بندیم و به شکل یک گلوله درست می کنیم.
در مرحله بعد توپک های مرغی که داخل آن را پنیر گذاشتیم به مدت یک ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد .
سپس بعد از گذشت یک ساعت توپک ها را از داخل یخچال در می آوریم و ابتدا در آرد سفید و بعد از آن در سفیده تخم مرغ همزده می غلتانیم.بعد از آن توپک ها را داخل پودر سوخاری قرار داده و در یک تابه ای که از قبل روغن را درون آن داغ کردیم سرخ می کنیم.صبر می کنیم تا همه قسمت های فینگر فود طلایی رنگ بشود.بعد از آن روغن اضافی فینگر فود ها را گرفته و ئر ظرف سرو می چینیم. فینگر فود شما حاضر است. نوش جان
برای آموزش های بیشتر اینجا کلیک کنید.
2-آموزش آشپزی فینگر فود کیک مرغ
کیک مرغ یکی از فینگر فود های محبوب و پرطرفدار است که می توان به عنوان یک غذای کامل و با حجم بیشتر نیز می توان درست کرد.
مواد مورد نیاز:
- نان تست : ۱ بسته
- سینه مرغ : ۲ عدد
- تخممرغ : ۲ عدد
- جعفری : ۱۰۰ گرم
- پیازچه : ۳-۴ ساقه
- گردو خرد شده : ۱۰۰ گرم
- خیارشور : ۲۰۰ گرم
- سس مایونز : ۱ لیوان
- ماست خامهای : نصف لیوان
ابتدا سینه مرغ را با پیاز و کمی ادویه می پزیم.سپس بعد از اینکه سینه مرغ به خوبی پخته شد آن را ریش ریش می کنیم
سپس مرغ هایی را که ریش ریش کردیم درون یک ظرف مناسب ریخته و به آن جعفری و پیازچه خرد شده ماست و سس مایونز و گردو و مقداری نمک و فلفل اضافه می کنیم و مواد را باهم مخلوط می کنیم.بعد از آن خیارشور ها را ریز خرد کرده و به مابقی ترکیب اضافه می کنیم.بعد از آن دور نان تست ها را برش می زنیم.
سپس مقداری از مواد را روی نون تست قرار می دهیم و یک نان تست دیگر را روی آن قرار می دهیم و به هر اندازه که دوست داشتیم نون تست ها را برش می زنیم و دور تا دور آن را سس مایونز می زنیم و روی ان را به سلیقه خود با گردو یا جعفری تزیین می کنیم.
3-آموزش اشپزی فینگر فود مرغ با سس پنیر
مواد مورد نیاز
- خامه: یک کارتن
- پنیر چدار: یک فنجان
- سینه مرغ: ۲ عدد
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- سیر: ۴ حبه
- پیاز : ۱ عدد
ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم. بعد از آن درون یک تابه روغن ریخته و صبر می کنیم تا تابه گرم شود.بعد از اینکه تابه گرم شد تکه های مرغی را که مزه دار کردیم داخل تابه می ریزیم تا سرخ شوند.بعد از اینکه تکه های مرغ کامل سرخ شدند آن ها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.بعد از آن سیر و پیاز را خرد می کنیم و آنها را هم سرخ می کنیم.
به سیر و پیازی که در حال سرخ شدن است پنیر خامه ای و مقداری نمک اضافه کرده و حرارت را کم می کنیم تا پنیر به صورت کامل آب بشود.اکنون سس دست سازی که از ترکیب سیر و پیاز است داریم.
بعد از اینکه سس ما حاضر شد تکه های مرغی را که از قبل سرخ کرده بودیم با سس دست ساز ترکیب کرده و 5دقیقه به آن زمان می دهیم تا کاملا بپزد. بعد ازر گذشت 5 دقیقه فینگر فود شما حاضر است .
2-آموزش آشپزی انواع فینگر فود با سیب زمینی
سیب زمینی یکی از مواد اولیه ارزان قیمت و دسترس است که طرفدار زیادی دارد و می توان با آن غذاهای متنوعی درست کرد.
در ادامه به دستور پخت انواع فینگر فود با سیب زمینی می پردازیم.
1-فینگر فود سیب زمینی با قارچ:
مواد مورد نیاز:
- فلفل دلمه ای: یک عدد
- پیاز : یک عدد
- سیس مایونز: یک قاشق چایخوری سرخالی
- کره: یک قاشق غذاخوری
- نمک، زرد چوبه و فلفل: به مقدار مورد نیاز
- قارچ: دو عدد
- سیب زمینی متوسط: دو عدد
- روغن زیتون: به مقدار لازم
در مرحله اول سیب زمینی ها را شسته و داخل آب آب پز می کنیم. بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شدند آن ها را له می کنیم و موادی مانند کره، نمک، فلفل و مقداری سس مایونز به سیب زمینی ها اضافه می کنیم و باهم مخلوط می کنیم.بعد از آن درون یک تابه مقداری روغن زیتون می ریزیم و بعد از آن که روغن داغ شد داخل آن قارچ، فلفل، نمک، زرد چوبه، فلفل دلمه ای را سرخ می کنیم تا آب قارچ گرفته شود.
در آخر نیز حرارت را خاموش می کنیم و مواد را کنار می گذاریم. سپس پوره سیب زمینی را به شکل یک توپک در آورده و درون توپک ها را از موادی که حاضر کردیم پر می کنیم. در این مرحله شما می توانید توپک های حاضر شده را درون سفیده تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و سرخ کنید.پس از سرخ شدن توپک ها روغن اضافی آن را گرفته و درون ظرف سرو بچینید.
2-آموزش آشپزی کروکت سیب زمینی:
مواد مورد نیاز:
- سیب زمینی ۳-۲ عدد
- تخم مرغ ۳-۲ عدد
- سبزی معطر ( من از گشنیز استفاده کردم) یک مشت
- ادویه نمک، فلفل سیاه، آویشن، پولبیبر به مقدار لازم
- پودر سوخاری به مقدار لازم
- آرد گندم یک پیمانه
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
ابتدا پوست سیب زمینی ها را می گیریم و درون اب جوش قرار می دهیم تا پخته شوند. نکته ای که در پخت سیب زمینی ها هست این است که سیب زمینی نباید خیلی پخته و له شود.بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شدند یا آن ها را له می کنیم و یا اینکه با رنده خیلی ریز رنده کنید.بعد از اینکه سیب زمینی ها را له کردیم به آن اویه ها یک عدد زرده تخم مرغ و سبزی تازه خرد شده را به سیب زمینی ها اضافه کنید.اگر سبزی تازه نداشتید می توانید از سبزی خشک هم درون مواد استفاده کنید.
در مرحله بعد مواد را با یکدیگر به خوبی ترکیب کنید اگر مواد به دست هایتان بچسبد نیاز است که مقدار کمی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف دیگری یک الی دو عدد تخم مرغ را شکسته و با چنگال یا همزن خوب هم می زنیم.در یک ظرف دیگر پودر سوخاری و در ظرف بعدی آرد گندم بریزید.
سپس مقدار کمی از مواد را برداشته کف دستمان پهن می کنیم و در وسط آن پنیر پیتزا می گذاریم و ان را به شکل بیضی در می آوریم.سپس آن را ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری می غلتانیم. بعد از آن کراکت ها را داخل روغنی که به خوبی داغ شده سرخ می کنیم و بعد از اینکه رنگ آن عوض شد آن ها را از تابه خارج می کنیم نیازی نیست خیلی داخل روغن بمانند چون سیب زمینی ها را از قبل آب پز کرده ایم.
این مواد را می توانید تا چند وقت درون فریزر نگه دارید و هروقت دوست داشتید درست کنید. فقط تنها نکته ای که در مورد این غذا وجود دارد این است که روغن باید بسیار داغ باشد و بعد کراکت ها را درون آن سرخ کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید